Toimitila

Vuokrataan toimistotilat - Kaarina

Jännekatu 10, 20760 Kaarina #10753472

Siisti toimistokokonaisuus Piispanristillä Turun ja Kaarinan välissä. Tämä 2. kerroksen tila on yhdistettävissä 1. kerroksen saman kokoiseen tilaan. Vuokraan lisätään kuluvastike. 12 huonetta + aula, 2 wc-tilaa ja keittiö

Osoite
Jännekatu 10, 20760 Kaarina
Tilatyyppi
Toimistotilaa
395 m2
Vuokra
3160€/kk+alv
Kiinteistö
Tunturi Center.
Tilassa on toiminut aiemmin päiväkoti. Tila on remontoitu ja on uuden veroinen. Leikkipihat on aidattu asianmukaisesti. Käytännössä toiminnan voi aloittaa ilman muutostöitä.
Sijainti
Piispanristi, Kaarina
Ympäristö
Vieressä on mm. TOKMANNI, Biltema, Puuilo ja Prisma.
Pysäköinti
Pysäköinti kiinteistön pihalla. Kaksi pysäköintialuetta tämän tilan käytössä
Palvelut
kävelyetäisyydellä on ruokakauppa ja lounasravintola. Lyhyen ajomatkan päässä Kaarinan keskustan palvelut, Turun palvelut ja Krossin alueen palvelut.
Kulkuyhteydet
Vierestä kulkee linja-autoyhteys kohtalaisen tiheällä kulkuvälillä. Pysäkille lyhyt kävelymatka
Muuta
Hoitovastike 1,20€/m²/kk +alv. Hoitovastike kattaa kaikki kulut: sähkö, vesi, lämpö, yleisten tilojen siivous, jätehuolto, lumityöt.
Vapautuu
Kysy
Kerros
2
Huoneiden lukumäärä
12

Näkyvällä paikalla

Ota yhteyttä

Turun Alueen Toimitilat Oy

Jukka Haataja
KTM, LKV
Puh. Näytä puhelinnumero 040 6832283

Turun Alueen Toimitilat on perustettu vuonna 2010. Yritys on kiinteistönvälitykseen, toimitilakonsultointiin ja tilakartoitukseen erikoistunut osaaja. Lisäksi yrityksellä on yli 10 vuoden kokemus pankki- ja rahoitusalalta.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille tarpeesi, niin kartoitamme laajasta kiinteistökannastamme yrityksellesi sopivat tilat!
Meiltä kannattaa myös tiedustella myynnissä olevia sijoituskohteita (suuri osa kohteista ovat hiljaisessa myynnissä) sekä tontteja mikäli yrityksesi haluaa räätälöidyt tilat.

  https://www.turunalueentoimitilat.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Jännekatu 10, Kaarina