Toimitila

Vuokrataan tuotantotilat, varastotilat - Naantali

Noutokatu 1, 21100 Naantali #10756731

Vuonna 2005 valmistunut hallitila/varasto, jonka yhteydessä toimistotilat. Kohde sijaitsee Naantalissa hyvien yhteyksien päässä. Halleissa yhteensä 11kpl taitto-ovia ja pesuhallissa 2 sähkötoimista nosto-ovea.

Osoite
Noutokatu 1, 21100 Naantali
Tilatyyppi
Tuotantotilaa
2203 m2
Varastotilaa
2203 m2
Yhteensä
2203 m2
Pohjapiirros
Vuokra
Sopimuksen mukaan
Kiinteistö
Kiinteistö ollut yhden käyttäjän hallinnassa viimeiset vuodet. Tontti on kaiken kaikkiaan 5800m2, joten pihatilaa on kohtalaisen hyvin. Hallin katon korkeus 6,4m ja kattopalkin alareunaan 5,2m. Lämmin halli on syvyydeltään 21,8m ja puolikylmä halli vastaavasti 19,2m. Lämmitysmuoto on kaukolämpö.
Sijainti
Luolalan teollisuusalue Naantalissa. Vierestä kulkee Naantalin pikatie, joka johtaa Raisioon ja Turkuun. Tien varrella on liittymä ohikulkutielle, josta yhteys 8-tielle, Tampereentielle, Hämeeentielle, sekä Helsingin valtatielle. Tien varrella on myös Pernon laivanvarustelutelakka, sekä yhteys niin Turun kuin Naantalin rahtisatamiin.
Ympäristö
Luolalan teollisuusalueella on pääasiassa tuotantoa ja logistiikkaa. Pienen ajomatkan päässä on lounasravintola, ruokakauppa, sekä huoltoasema
Pysäköinti
Kiinteistön pihalla on runsaasti pysäköintitilaa järjestetty niin henkilöautoille, kuin raskaalle kalustolle
Palvelut
Naantalin keskustan palvelut lyhyen ajomatkan päässä
Kulkuyhteydet
Kulkuyhteydet pääasiassa omalla autolla. Raskaalle kalustolle hyvät liittymät.
Vuokralaisia
L&T
Muuta
Piha on kestopäällystetty. Lämpimän hallin pääty on ollut pesukäytössä ja se on läpiajetteva. Toimistotilat ovat siistit.
Kohteesta on mahdollisuus tehdä ostotarjous
Vapautuu
01.07.2023
Rakennusvuosi
2005

Katutasossa

Ota yhteyttä

Turun Alueen Toimitilat Oy

Jukka Haataja
KTM, LKV
Puh. Näytä puhelinnumero 040 6832283

Turun Alueen Toimitilat on perustettu vuonna 2010. Yritys on kiinteistönvälitykseen, toimitilakonsultointiin ja tilakartoitukseen erikoistunut osaaja. Lisäksi yrityksellä on yli 10 vuoden kokemus pankki- ja rahoitusalalta.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille tarpeesi, niin kartoitamme laajasta kiinteistökannastamme yrityksellesi sopivat tilat!
Meiltä kannattaa myös tiedustella myynnissä olevia sijoituskohteita (suuri osa kohteista ovat hiljaisessa myynnissä) sekä tontteja mikäli yrityksesi haluaa räätälöidyt tilat.

  https://www.turunalueentoimitilat.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Noutokatu 1, Naantali

Tietosuojaseloste