Toimitila

Vuokrataan toimistotilat, toimistohotelli - Kaarina

Piispanristintie 1, 20760 Kaarina #10776452

Tasokas toimistohuone Piispanristiltä, Turun ja Kaarinan keskustojen välimaastossa. Vuokraan sisältyy lämpö, sähkö, vesi, pysäköinti ja netti. Yhteiskeittiöt ja wc:t löytyy myös molemmissa kerroksissa.

Osoite
Piispanristintie 1, 20760 Kaarina
Tilatyyppi
Toimistotilaa
24 m2
Toimistohotelli
24 m2
Yhteensä
24 m2
Vuokra
Sopimuksen mukaan
 
Vuokraan sisältyy sähkö, vesi, lämpö
Kiinteistö
Kiinteistö koostuu kahdesta rakennuksesta. Toimistohotellin alakerrassa toimii lounasravintola. Vuokrattavat toimistohuoneet sijaitsevat 2. ja 3. kerroksessa, jonne on esteetön kulku.
Sijainti
Piispanristi, Kaarina. Kätevästi Turun ja Kaarinan keskustojen välillä.
Ympäristö
Vieressä on kaupanalan toimijoita, kuten Puuilo, Tokmanni, Prisma, Biltema. Lisäksi alueella on pitkään ollut autoalan pieni keskittymä, jossa on auton huoltoa, sekä autoliiketoimintaa.
Pysäköinti
Kiinteistön pihalla rakennuksen takapuolella. Pysäköintitilaa on reilusti. Pysäköinti sisältyy vuokraan.
Palvelut
Lounasravintola alakerrassa. Muita lounaspaikkoja vain lyhyen ajomatkan päässä. Krossin, sekä Turun ja Kaarinan keskustojen palvelut lyhyen ajomatkan päässä
Kulkuyhteydet
Kohteeseen on erinomaiset kulkuyhteydet niin bussilla kuin omalla autolla.
Vuokralaisia
Paljon eri alan toimijoita
Muuta
Vuokra on kokonaisvuokra, joka sisältää kaiken, mitä työskentelyyn toimistohotellissa voi tarvita. Vuokrasopimukset toistaiseksi voimassa olevia. Vuokraluokka n. 20€/m2/kk + alv.
Vapautuu
Kysy

Näkyvällä paikalla

Ota yhteyttä

Turun Alueen Toimitilat Oy

Jukka Haataja
KTM, LKV
Puh. Näytä puhelinnumero 040 6832283

Turun Alueen Toimitilat on perustettu vuonna 2010. Yritys on kiinteistönvälitykseen, toimitilakonsultointiin ja tilakartoitukseen erikoistunut osaaja. Lisäksi yrityksellä on yli 10 vuoden kokemus pankki- ja rahoitusalalta.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille tarpeesi, niin kartoitamme laajasta kiinteistökannastamme yrityksellesi sopivat tilat!
Meiltä kannattaa myös tiedustella myynnissä olevia sijoituskohteita (suuri osa kohteista ovat hiljaisessa myynnissä) sekä tontteja mikäli yrityksesi haluaa räätälöidyt tilat.

  https://www.turunalueentoimitilat.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Piispanristintie 1, Kaarina

Tietosuojaseloste